BLOG

Bravčové mäso na záhradnícký spôsob

Bravčové mäso na záhradnícký spôsob? Skvelé a docela rýchle riešenie pre každý deň. Dnes som si pre vás pripravil môj obľúbený recept a...

Napísal Daniel · 2 min read >
Bravčové mäso na záhradnícký spôsob

Bravčové mäso na záhradnícký spôsob? Skvelé a docela rýchle riešenie pre každý deň.

Dnes som si pre vás pripravil môj obľúbený recept a to bravčové mäso na záhradnícky spôsob. Fakt delikateska na ktorej si „zmlstne“ celá rodina. Rozhodne s týmto receptom zabodujete. Je to jednoduchý recept, ktorý je fakt skvelý. No tak teda poďme na to.

 

Pre bravčové mäso na záhradnícký spôsob budete potrebovať:

bravčové mäso (chudé)85 gramov
cibuľa (stredne veľká)10 gramov
olej (rastlinný olej – slnečnicový)10 gramov
zeleninová zmes100 gramov
zemiakový škrob (+ voda)5 gramov
maslo5 gramov
soľ, čierne korenie, rasca, petržlen
(po prípade niečo podľa chuti)

 

 
 

POSTUP: Bravčové mäso na záhradnícký spôsob

Ako prvé si ošúpeme cibuľku, ktorú nakrájame na kocky po prípade na mesiačiky je to na vás ako komu chutí. Pridáme olej a postupne speníme cibuľku ktorú fakt len jemne osolíme. Fakt len špička soli.

Na takto spenenú cibuľku pridáme pridáme mäsko, ktoré sme si vopred nakrájali na rezance. Mäso osolíme a pridáme korenie, ktoré je vyššie v zozname po prípade môžete pridať bravčové korenie, papriku, gyros, alebo grilovacie korenie, ale už to nebude taký pravý záhradnícky spôsob. S korením fakt opatrene.

Mäso podlejeme vodou (pre rýchle varenie zohrejte vodu v kaunvici) a dusíme mäso na stredne malo plameni.

Ako ďalšie pridáme zeleninu nakrájanú na kolieska a pokračujeme v dusení. Keď sa mäso a zelenina uvarí dochutíme jedlo a zahustíme ho so zemiakovým škrobom a vodou. Ktorý si rozmiešame v nádobe a nalejeme do hrnca kde máme mäso.

Náš *TIP*

Menšia rada na záver. Ak chceme aby bolo jedlo dokonalé tak pridáme na koniec maslo na zjemnenie a dochutíme ho vňaťou petržlenu.

Tak to je asi všetko. Ako as vidíte je to úplne jednoduchí recept, ktorý rozhodne stojí za to vyskúšať.Je to skvelé riešenie pre nedeľný obed. Dĺžka varenie je cca 35 minút. Takže žiadne dlhé vystávanie v kuchyni vás nečaká.

 

Nutričné hodnoty sú veľmi priaznivé:

energia je: 386,5 kcal,
bielkoviny 17,3 gramov,
P (fosfor) 189 mg,
K (draslík) 355,5 mg,
Na (sodík) 71,5 mg.

Záver

Páčil sa vám tento recept? V našej sekcii blog nájdete oveľa viac takýchto receptov. Je jednoduché si ich vybrať a ešte jednoduchšie si ich pripraviť.

Ako ďalšie môžete skúsiť tento receptAko pripraviť domácu bylinkovú paštétu?

Nižšie v komentári sa s nami môžete podeliť o vaše skúsenosti s týmto receptom alebo inými variantami. Po prípade nám dajte vedieť ako tento recept varíte vy.
Tešíme sa na vaše komentáre. 

 

Môžeš vyskúšať aj tento skvelý video recept:

Bravčové mäso na záhradnícký spôsob
Bravčové mäso na záhradnícký spôsob

Dobrú chuť vám prajeme 🙂

 

Written by Daniel
Prečo PICUS Capital? Na Slovensku máme média, ktoré sú vlastnené a financované západom. Členovia a redaktori týchto médií sedia v správnych radách mimovládnych organizáciách a predstavenstvách neziskových organizácií. Takto nemôžeme zaručiť "objektívne spravodajstvo". A preto je lepšie si ho robiť sám! "Lepšie kriticky rozmýšľať ako hlúpo veriť všetkému." Profile

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.